Midt- og Vestsjællands Politi: Seneste nyt fra Lejre - tirsdag den 1. december

Profilbillede
dato

Lejre er i nat nævnt i døgnrapporten fra Midt- og Vestsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Døgnets anmeldelser vedrørende:


Indbrud i virksomhed/forretninger:

Ingen

Indbrud i villa/lejlighed/landejendom:

Søndermarken, Tølløse
Skovvej, Greve
Slagelsevej, Kalundborg
Klitvej, Solrød Strand

Indbrud i fritids-/sommerhus:

Ingen

Indbrud i skole og institutioner mv.:

Observator Gyldenkernes Vej, Tølløse

Arbejdsulykke – Egegårdsvej, Gadstrup – Roskilde

Kl. 06.39 mandag morgen skete en arbejdsulykke på en virksomhed, som producerer byggeprodukter. En 54-årig kvinde var i gang med at støvsuge under en maskine, som fylder fugemasse på poser, da en roterende ”snegl” fik fat i kvindes hestehale, som satte sig fast. Politi og ambulance blev alarmeret og hørte til virksomheden, hvor kvinden havde pådraget sig alvorlige skader på hoved og nakke. Hun blev kørt med eskorte til Rigshospitalet til behandling. Politiet underrettede arbejdstilsynet, som kørte til stedet. Patruljen afhørte vidner på stedet og optog rapport for at klarlægge, hvordan uheldet var sket. Når arbejdstilsynets rapport er færdig vil myndighederne kunne klarlægge, om der skete brud på arbejdsmiljøloven i forbindelse med ulykken, og om nogen kan stilles til ansvar for at den skete.

El-løbehjul ramt i højresving – Gevninge Vestvej/Dalager, Roskilde – Lejre

Kl. 16.19 blev en 16-årig ung mand fra Roskilde, som kørte på en løbehjul, ramt af en bil, som foretog et højresving ind foran den unge mand. Uheldet skete i krydet Gevninge Vestvej/Dalager, hvor bilisten, en 61-årig kvinde fra Roskilde overså el-løbehjulet, som kom kørende imod hende på venstre side af vejen, hvor cykelstien løber. Den unge mand var iført helt mørkt tøj, og den 61-årige så ham ikke, men mærkede at hun ramte noget og standsede. Den 16-årige faldt af løbehjulet og slog sig, og løbehjulet kom ind under bilen. Politi og ambulance blev sendt til stedet, og den 16-årige blev kørt til tjek på sygehuset. Han slap fra sammenstødet med knubs og et ødelagt løbehjul. Politiet afhørte begge parter og vidner i sagen, for at for klarlagt omstændighederne omkring uheldet. Politiet skal nu have klarlagt, om lyset på el-løbehjulet var tændt. De involverede parter vil senere høre mere fra politiet, når sagen skal afgøres.

Brand i fyrrum – Dalbyvej, Gørlev Sj – Kalundborg

kl. 18.20 kørte politi og brandvæsen til brand i et fyrrum, hvor der står et pillefyr og et brændefyr. Ilden blev slukket, før den spredte sig til hele bygningen, så skader blev begrænset til fyrrummet og etageadskillelsen over fyrrummet. Politiet undersøgte brandstedet, som ikke viste tegn på at noget mistænkeligt havde været årsag til branden. Branden formodes at være startet i en askespand, hvori nogle gløder havde ligget og ulmet og antændt branden. Ingen personer kom til skade ved branden.

Brand i køkken – Riffelhavevej, Holbæk

Kl. 19.16 opstod en brand i køkkenet i en lejlighed. Beboeren i lejligheden kom selv ud og fik advaret andre beboere i opgangen, samt naboopgangene. Ilden blev slukket før den spredte sig yderligere og ingen personer kom til skade. Branden var startet i en gryde med mad, som var blevet glemt på komfuret. Ilden havde fået fat i emhætten, som udbrændte. Lejligheden fik sodskader, men ellers ingen større skade.

Narkobilist – Ringstedvej, Roskilde

Kl. 01.28 kørte en patrulje forbi en parkeringsplads på Ringstedvej ved siden af en burgerrestaurant. Her holdt en bil i tomgang, og politiet besluttede at kontrollere bil og fører rutinemæssigt. Føreren af bilen, en 27-årig mand fra Roskilde, var påvirket af hash, hvilket en test med narkometeret bekræftede. Han blev derfor anholdt, sigtet og taget med til en blodprøveudtagelse, hvorefter han blev løsladt. Når resultatet af analysen kommer, vil den 27-årige høre mere fra politiet i sagen.

Bil ramt af lastbil – Køge Bugt Motorvejen, Køge

Kl. 03.58 skete et stort uheld på Køge Bugt Motorvejen mod nord lige før afkørsel 31b i Køge. En 38-årig kvindelig bilist fra Farum holdt stille i nødsporet på grund af motorproblemer, og en anden bilist, en 39-årig mand fra Køge, var standset for at hjælpe. Det lykkedes at få startet kvindens bil, og hun satte i gang i 1.vognbane. Hun blev her påkørt bagfra af en lastbil, som ikke kunne nå at standse. Kvindens bil blev slynget tilbage i nødsporet, hvor hendes bil ramte den 39-årige mands bil, som stadig holdt i nødsporet. Lykkeligvis blev den 39-årige ikke ramt af bilerne. Den 38-årige kvindes bil blev totalskadet efter mødet med lastbilen. Kvinden blev kørt til sygehuset til tjek, men hun var ikke kommet alvorligt til skade. Lastbilens fører, en 37-årig mand fra Køge, kom heller ikke noget til ved uheldet. Motorvejen var spærret, indtil vejen var ryddet, og der var opsat skiltevogn, hvorefter dele af vejen kunne genåbnes. Politiet optog rapport om uheldet.

Denne artikel er skrevet af Ninna Andersen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Midt- og Vestsjællands Politi.
Kilde: Midt- og Vestsjællands Politi