Midt- og Vestsjællands Politi: Seneste nyt fra Lejre - mandag den 19. oktober

Kilde: Midt- og Vestsjællands Politi
Profilbillede
Ninna Jalog nj@vores-mediehus.dk

Lejre er i nat nævnt i døgnrapporten fra Midt- og Vestsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Weekendens anmeldelser vedrørende:

 

Indbrud i virksomhed/forretninger:

Anders Larsensvej, Holbæk
Industrihegnet, Tune
Slotsgade, Vallø, Køge

Indbrud i villa/lejlighed/landejendom:

Strandparken, Havnsø, Føllenslev
Blomsterhaven, Holbæk
Skovparken, Solrød Strand
Glentevej, Greve
Grantoftevej, Greve
Olsbæk Strandvej, Greve
Søagerparken, Greve
Søen, Karlslunde

Indbrud i fritids-/sommerhus:

Sandlodsvej, Rørvig

Indbrud i skole og institutioner mv.:

Ingen


Fredag – lørdag:


Mange sager om kørsel i påvirket tilstand – Ringsted, Roskilde, Køge og Holbæk

Politiet har sigtet usædvanligt mange bilister for at køre i påvirket tilstand i dette døgn. De blev alle sigtet, anholdt og taget med til en blodprøveudtagelse. Nu venter politiet på at få analyseret blodprøverne, hvorefter de sigtede vil høre mere i sagerne.

kl. 21.30 Søgade, Ringsted. En 21-årig mand fra Guldborg sigtet for narkokørsel i en personbil.

Kl. 23.19 Ringstedgade, Roskilde. En 24-årig mand fra Hedehusene kørte i bil ind i drive-in ved en burgerrestaurant i narkopåvirket tilstand. Han var desuden frakendt førerretten, hvilket han også blev sigtet for.

Kl.23.43 Bådehavnen, Køge. En 28-årig mand fra Køge førte en personbil i spirituspåvirket tilstand.

Kl. 23.45 Hovedgaden i Borup, Køge. Politiet standsede en bil på P-pladsen ved Borup Station. I bilen sad to 18-årige mænd fra lokalområdet. Føreren af bilen blev sigtet og anholdt for narkokørsel. Begge mænd blev visiteret og bilen ransaget. Passageren blev sigtet for at være i besiddelse af 2,3 gram hash og 0,81 gram kokain. Føreren blev sigtet for narkobesiddelse med henblik på salg, da der blev fundet flere klumper hash, ca. 100 ubrugte pølsemandsposer, en rulle plasticfilm og en minidigitalvægt i bilen. Hashklumperne blev senere kontrolvejet til 35,45 gram. Politiet beslaglagde de ulovlige genstande med henblik på konfiskation. Efter endt blodprøveudtagelse og afhøring fik de to unge mænd lov til at gå, men kan forvente at høre mere fra politiet i sagerne.

Kl. 01.22 Ternevej, Roskilde. En 33-årig mand fra Vallensbæk blev sigtet for spirituskørsel i en personbil.

Kl. 02.25 Cordozavej, Solrød. En 21-årig mand fra Ishøj pustede i alkometeret, som viste at han var spirituspåvirket over det tilladte.

Kl. 04.04 Skagerakvej/Rørvangsvej, Holbæk. En 38-årig mand fra Helsingør blev sigtet for både spiritus og narkokørsel. Han havde efter eget udsagn indtaget amfetamin og havde en spirituspromille over det tilladte. Den 38-årige var desuden frakendt førerretten. I bilen fandt politiet en ulovlig kniv, en flaske med 60 ml flydende ecstasy og en lille smule amfetamin, som den 38-årige blev sigtet for at besidde. De ulovlige effekter blev beslaglagt med henblik på konfiskation.

Vigepligtsuheld – Bygaden/Nørre Hyllingevej/Elverdamsvej, Kirke-Hyllinge – Lejre

Kl. 13.57 skete et uheld i mellem to biler i et kryds, hvor 85-årig mand fra Roskilde overså en bil, da han kørte frem for ubetinget vigepligt. Den 85-årige kørte ad Bygaden frem mod Elverdamsvej, hvor han kørte ud foran en 43-årige mand fra Glostrup, som kørte ad Elverdamsvej. De to biler kolliderede, og bilerne fik så store skader, at ingen af dem selv kunne køre væk fra stedet. Ingen personer var kommet til skade ved uheldet. Politiet optog rapport om vigepligtsuheldet, og den 85-årige kan forvente at høre mere i sagen.

Spiritusuheld i tuktuk – Køgevej, Roskilde

Kl. 14.40 kørte en 65-årig mand i grøften i en tuktuk kabineknallert på Køgevej i Roskilde. Han kørte mod nord og var nået umiddelbart syd for Lufthavnsvej, da højre baghjul kom ud i rabatten og føreren mistede herredømmet over køretøjet, som fortsatte ned i grøften. Politi og ambulance blev sendt til stedet, hvor den 65-årige mand fra Stevns var sluppet fra uheldet med småskrammer. Føreren blev testet med alkometeret, som viste at hans promille var over det tilladte. Han blev derfor sigtet, anholdt og taget med til blodprøveudtagelse, hvorefter han blev løsladt. Når resultatet af blodprøven kommer, vil den 65-årige høre mere fra politiet i sagen.

Butikstyveri og blufærdighedskrænkelse – Vallekildevej, Hørve – Odsherred

Kl. 16.33 fik politiet anmeldelse om et spirituspåvirket mand havde stjålet kattemad og øl for 51 kr i Fakta, hvorefter han havde forladt butikken. Foran supermarkedet havde samme mand trukket bukserne ned og vist sin numse for en gruppe af børn, som stod foran butikken. En patrulje blev sendt til stedet, men da havde manden forladt stedet. Politiet optog rapport i sagerne og afhørte de tilstedeværende. Politiet har en god ide om, hvem den mistænkte mand er og vil i nærmeste fremtid kontakte ham med henblik på afhøring og sigtelse.

Muligt forsøg på tricktyveri – Prinsessevænget, Ringsted

Kl. 17.37 anmeldte en kvinde, at hun kort forinden kom for at besøge sin 78-årige mor. I opgangen traf datteren tre udlændinge, to mænd og en kvinde, som hun aldrig før havde set. Datteren fandt ud af, at moren kort forinden havde lukket kvinden ind i sit hjem, under påskud af at hun ville låne en kuglepen. Mor og datter kunne ikke umiddelbart se, at der var stjålet noget fra lejligheden, men fandt episoden mistænkelig og ringede til politiet.

De tre udlændinge beskrives som østeuropæiske af udseende:
A: Kvinde, ca. 30 år, 170 cm høj, langt mørkt hår i hestehale, mørk jakke med pelskrave, sorte sko og sorte bukser. Talte dansk.
B og C: Mænd, ca. 40 år, 170 cm høje. Iført cowboybukser og henholdsvis en grå og en blå jakke.

Borgere som har bemærket de beskrevne personer omkring Prinsessevænget i Ringsted fredag eftermiddag/aften og som kan komme med yderligere oplysninger evt. om et køretøj bedes kontakte politiet på tlf. 114.

Hashrygning – Asgårdsvej, Ringsted

Kl. 21.57 kørte en patrulje forbi Benløse Børnegård efter en anmeldelse om, at nogle unge opholdt sig på stedet. Politiet traf en gruppe på tre unge ved et ude-areal med borde/bænke, hvor der var en kraftig lugt af hash. Betjentene visiterede de unge, hvoraf en 16-årig ung mand fra Ringsted blev fundet i besiddelse af 2,71 gram hash, som han blev sigtet for at besidde. I tasken hos en 17-årig ung kvinde fra København fandt politiet en peberspray, så hun blev sigtet for at overtræde våbenloven. Hash og peberspray blev beslaglagt med henblik på konfiskation. De to sigtede kan forvente et bøde i sagerne. Patruljen orienterede de tre unges forældre om sagerne, da de alle var under 18 år. De sociale myndigheder vil også blive underrettet om sagerne.

Kørte 111 km/t i byen – Hovedgaden, Svinninge – Holbæk

Kl. 23.02 var færdselspolitiets videobil på patrulje i Holbæk. På Hovedgaden i Svinininge blev betjenten opmærksom på en motorcyklist, som kørte væsentlig over det tilladte. Videooptageren blev sendt og den første måling af motorcyklen lød på 111 km/t i byzonen, hvor 50 km/t er tilladt. Motorcyklisten fortsatte sin kørsel ind i en 60 km/t zone, hvor videobilen kørte efter og fortsatte målingen af den meget hurtige kørsel. Det lykkedes betjenten at standse motorcyklisten, som viste sig at være en 35-årig mand uden fast bopæl i Odsherred. Han var frakendt førerretten i en tidligere sag om spirituskørsel. Den 35-årige blev sigtet for at køre for hurtigt. Videoen, som blev optaget af motorcyklistens kørsel, sender politiet nu til udmåling hos Rigspolitiets Færdselscenter, som kan lave en beregning på den samlede hastighed af kørselsforløbet i de forskellige hastighedszoner. Alene kørslen i 50 km zonen vil grundet den høje hastighed med en overskridelse på 100% lægges op til en ubetinget frakendelse af førerretten. I sager hvor føreren allerede er frakendt førerretten ubetinget, vil retten i forbindelse med afgørelsen af hastighedssagen, tage stilling til om frakendelsestiden skal forlænges.

Brand i landejendom – Enghavevej, Svinninge, Holbæk

Kl. 23.28 opstod brand på førstesalen i en landejendom i Svinninge. En kvindelig gæst var ude i haven for at fodre katte, da hun pludselig så høje flammer fra husets førstesal. Hun advarede ejendommens beboer og ringede 112. Politi og brandvæsen kørte til stedet, hvor ilden havde kraftigt fat i taget på bygningen, men der var ikke fare for at ilden skulle sprede sig til andre bygninger. Brandvæsnet fik hurtigt slukket ilden, men førstesalen udbrændte. Ingen personer eller dyr kom til skade ved branden. Politiet undersøgte brandstedet, hvor der ikke blev fundet noget mistænkeligt. En nærmere undersøgelse af brandstedet skal afklare, om branden startede i en el-installation.


Lørdag – søndag:


Færdselsuheld – kvinde omkommet – Sorøvej, Ugerløse – Holbæk

Kl. 06.55 lørdag morgen fik politiet via alarmcentralen en melding om et færdselsuheld, idet en bilist havde påkørt et plankeværk og var standset nogle hundrede meter derfra. Politiet kørte til uheldsstedet, hvortil også flere ambulancer, en akutlægebil og lægehelikopteren var sendt. På uheldsstedet traf politiet ud over vidner også en narkotikapåvirket, 30-årig mand fra Brøndby, som tilsyneladende var uskadt efter uheldet, og som formodedes at have været fører af bilen på uheldstidspunktet. I bilen befandt sig en livløs kvinde, som blev erklæret for afgået ved døden på grund af sine svære kvæstelser. Uheldsstedet blev afspærret, så trafikken i begge retninger ad Sorøvej blev ledt uden om uheldsstedet, medens redningsarbejdet og undersøgelser på uheldsstedet foregik. Den 30-årige mand blev som anholdt fløjet i lægehelikopteren til Rigshospitalet til nærmere undersøgelse efter det voldsomme uheld samt udtagelse af blodprøver til nærmere undersøgelse for både narkotika- og alkoholpåvirkning.

En hundepatrulje blev tilkaldt til søge efter eventuelle spor efter personer, der måtte have forladt fra uheldsstedet, men fandt ingen tegn herpå trods indledende uklarhed om antal personer i bilen på uheldstidspunktet. Endvidere blev en bilinspektør tilkaldt til at undersøge uheldsstedet og den involverede personbil. Den afdøde, kvindelige passager blev bragt til et sygehus og efterfølgende identificeret som en 48-årig kvinde fra Frederikssund. Hendes pårørende er underrettet om dødsfaldet som følge af uheldet. Ved nærmere undersøgelse af den involverede personbil viste det sig, at bilen var meldt stjålet fredag formiddag ved svømmehallen i Frederikssund.

Efter undersøgelserne på uheldsstedet kunne politiet foreløbigt konkludere, at bilen under kørsel i sydlig retning var kommet ud i rabatten i den vestlige/højre side af vejen, hvorefter bilen kort efter havde påkørt et plankeværk i den modsatte side af kørebanen, inden bilen standsede nogle hundrede meter senere. Et vidne så på afstand som modkørende bilist uheldet ske og slog efterfølgende alarm sammen med øvrige tililende til uheldsstedet. Dele af plankeværket var røget gennem bilens forrude og havde påført den kvindelige passager så alvorlige kvæstelser, at hun afgik ved døden. Ingen øvrige trafikanter var involveret i ulykken.

Senere på dagen blev den 30-årige udskrevet som uskadt fra Rigshospitalet, hvorefter han blev bragt til afhøring hos politiet. Han blev i den forbindelse præsenteret for sigtelser for spiritus-/narkokørsel, kørsel i bilen trods frakendelse af kørekortet, uberettiget brug af personbilen sammen med den nu afdøde passager samt for uagtsomt at have forvoldt den kvindelige passagers død. Den 30-årige skønnedes stadig uegnet til afhøring til sagen og ønskede i øvrigt i samråd med sin forsvarer ikke at udtale sig på nuværende tidspunkt. Anklagemyndigheden vurderede omstændighederne ved uheldet og konkluderede, at der ikke var grundlag for fremstilling af den 30-årige i grundlovsforhør med henblik på varetægtsfængsling, så politiet løslod ham herefter. Han er således fortsat sigtet i sagen, hvor han også skal afhøres, når aftale herom med hans forsvarer er indgået.

Brandundersøgelse – Agergårdshaven, Karlslunde – Greve

Kl. 13.05 rykkede brandvæsnet ud til en ildebrand i køkkenet hos en 82-årig kvinde. Ved brandvæsnets og politiets ankomst viste det sig, at der ikke var ild i selve køkkenet, men kun i kvindens mikrobølgeovn. Branden havde dog udviklet så megen røg, at den 82-årige blev bragt til skadestuen til kontrol for eventuel røgforgiftning. Røgudviklingen havde også medført mindre sodskader i køkkenet, men egentlig materiel skade som følge af branden var ikke sket. Politiet undersøger nu de nærmere omstændigheder til årsagen til branden i kvindens mikrobølgeovn.

Mistænkelig forhold – Næstvedvej, Ringsted

Kl. 14.47 anmeldte en 60-årig mand fra Ringsted, at han få minutter tidligere under et besøg på en tankstation var blevet kontaktet af en fremmed kvinde, der angav at være døvstum. Kvinden forsøgte at få nogle penge fra anmelderen, som dog afslog, hvorefter kvinden som passager i en lysgrå stationcar personbil med udenlandske nummerplader. Bilen kørte fra tankstationen i retning mod centrum, men blev ikke fundet trods politiets eftersøgning i byen med det formål at få afklaret kvindens ærinde over for anmelderen.

Søn fandt fars stjålne cykel – Toldbodvej, Køge

Kl. 16.28 anmeldte en 35-årig mand fra Køge, at han befandt sig sammen med en mand ved et supermarked, idet den fremmede mand havde kørt på en cykel, som viste sig at være anmelderens stjålne cykel. Forinden anmeldelsen havde anmelderens søn set den fremmede mand køre på en cykel, som sønnen genkendte som værende faderens stjålne cykel ud fra de særlige kendetegn, der var på cyklen. Anmelderen skyndte sig til supermarkedet og blev selv bekræftet i, at der var tale om hans stjålne cykel, så den fremmede mand blev tilbageholdt indtil politiets ankomst. Den fremmede mand viste sig at være en 25-årig mand, som blev sigtet for hæleri af den stjålne cykel, idet han ikke kunne redegøre præcist for, hvordan han var kommet i besiddelse af cyklen, som anmelderen fik overdraget ved politiets mellemkomst. Den 25-årige kan således forvente at høre nærmere fra politiet, når sagen skal afgøres.

Flygtende unge glemte hash – Parkvej, Køge

Kl. 17.25 foretog en patrulje rutinemæssigt patruljering i det grønne område på Parkvej ved et læskur. Da de tilstedeværende unge så politiet, stak de alle af i løb væk fra stedet. Politiet undersøgte derfor området ved læskuret og fandt i den anledning ca. 1½ gram hash, som lå efterladt på stedet. Hashen blev medtaget til politistationen som hittestof, inden hashen senere vil blive destrueret, hvis besidderen ikke kan udfindes.

Narkobilist uden førerret mv. – Køge Bugt Motorvejen, Solrød Strand

Kl. 18.55 anholdt og sigtede politiet en 20-årig mand fra Nyborg for kørsel i narkotikapåvirket tilstand i en varebil, som patruljen standsede med henblik på rutinemæssig kontrol. I varerummet på varebilen befandt sig to mænd på 20 og 25 år også fra Nyborg ulovligt, medens en 15-årig dreng befandt sig på passagersædet i varebilen. Den 20-årige viste sig heller ikke at have nogen førerret, og ved visitationen af ham fandt politiet knap 16 gram hash og 0,15 gram MDMA i hans besiddelse. Så den 20-årige blev derfor sigtet for og afhørt til de øvrige overtrædelser, inden han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer.

Brandundersøgelse – Østre Vindingevej, Vindinge, Roskilde

Kl. 23.26 rykkede brandvæsnet og politiet ud til ildebrand i et tohjulet køretøj. Det viste sig, at der var tale om en såkaldt ”pocket-bike”, som pludselig og uden nogen naturlig forklaring var efterladt brændende. Brandvæsnet fik hurtigt slukket branden, som politiet nu undersøger nærmere i et forsøg på at finde ud af brandårsagen.

Færdselsuheld / narkokørsel – Trekroner Alle / Trekroner Parkvej, Roskilde

Kl. 00.10 var en 23-årig mand fra Roskilde forulykket i en personbil, da han kørte ad Trekroner Alle mod øst. Politiet fik på uheldsstedet kontakt til en narkotikapåvirket fører, der formentlig på grund af uopmærksomhed havde påkørt et helleanlæg inden rundkørslen ved Trekroner Parkvej. Den 23-årige blev på grund af narkotikapåvirkningen sigtet for narkokørsel og kortvarigt anholdt i forbindelse med udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer. Ingen øvrige trafikanter var involveret i uheldet, der medførte mindre materielle skader.

Narkokørsel – Trekroner Centervej, Himmelev, Roskilde

Kl. 00.15 anholdt og sigtede færdselspolitiet en 26-årig mand fra Aarhus C for kørsel i narkotikapåvirket tilstand i en personbil. Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer.

Biltyve forsvandt i mørket – Himlingøje Bygade, Hårlev – Stevns

Kl. 01.22 ønskede en hundepatrulje at kontrollere en personbil, som kørte ad Vedskøllevej mod øst. Føreren af bilen ønskede dog ikke at standse og satte hastigheden op for at køre fra politiet, som i mellemtiden havde fået klarlagt, at der var tale om en stjålet bil fra Skrænten, Strøby, hvor nogen ubemærket havde stjålet bilnøglerne fra husets entre og efterfølgende stjålet selve bilen på et tidspunkt om natten mellem den 11. og 12. oktober. Hundepatruljen kørte efter bilen ad bl.a. Grubbesholmvej og Skovbovej indtil Himlingøje Bygade, hvor bilen blev efterladt. Fra bilen løb to personer, hvoraf den ene iført sort hættetrøje med hvid skrift løb ad Bregnevej mod nord. Trods eftersøgning med politihundene lykkedes det ikke at finde nogen af de to personer, der løb væk fra den stjålne bil. Bilen blev undersøgt for eventuelle tekniske spor og blev senere på natten afhentet ved ejerens foranstaltning.

Politiet i Køge hører gerne fra personer, der har bemærket nogen flygte væk i Himlingøje kl. ca. 01.30 natten til søndag. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Fører af varebil ville ikke standse – Holbækmotorvejen, Roskilde

Kl. 02.56 ville en patrulje gerne tale med føreren af en varebil, der ikke holdt til højre på motorvejen trods ringe trafik midt om natten, da varebilen blev ført i østlig retning på motorvejen. Føreren af varebilen ønskede dog ikke at tale med politiet og satte derfor hastigheden op for at køre væk fra den forfølgende patruljebil. Politipatruljen fulgte dog efter og gav løbende positioner om, hvor man befandt sig, så andre patruljer kunne placere sig fordelagtigt for at få standset bilisten. Politiet forfulgte varebilen gennem flere politikredse, indtil føreren forlod varebilen i krydset Engelsborgvej / Buddingevej, Lyngby, i Nordsjællands politikreds.

Varebilen var ikke blevet sikret, så den trillede langsomt fremad og kørte ind i et hus med ringe skade til følge. Politiet foretog anholdelse af en 24-årig mand fra Glostrup, som blev skønnet påvirket af narkotika under kørslen. Efter udtagelse af en blodprøve på sygehuset i Gentofte til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer blev den 24-årige sigtet for op mod 50 overtrædelser af færdselsloven som f.eks. kørsel uden førerret, kørsel med højere hastighed end tilladt, kørsel frem mod rødt lys i adskillige lyskryds og manglende overholdelse af vigepligten, ligesom han også blev sigtet for uberettiget brug af den firmabil, som kørte i. Firmaindehaveren blev efterfølgende også sigtet for at have overladt føringen af firmabilen til en person, der ikke lovligt kunne føre køretøjet. Han vil senere høre nærmere fra politiet om sagens afgørelse, når analyseresultatet af blodprøven foreligger. Der skete ikke nogen færdselsuheld, og ingen personer kom til skade under biljagten.


Søndag – mandag:


Mistænkeligt forhold var filmoptagelse – Uddannelsesvej, Køge

Kl. 16.18 fik politiet anmeldelse om, at en gruppe på 15 hætteklædte mænd var forsamlet omkring tre biler ved Køge Handelsskole, og at en person muligvis var blevet udsat for vold. En patrulje kørte til stedet, hvor de traf gruppen af unge fra Køge, som var ved at lave en filmoptagelse på stedet. Der var derfor ingen, som havde været udsat for vold. De ville senere på dagen lave optagelser ved Karlsemosen, så politiet aftalte at de ringede og orienterede politiet inden de gik i gang. Politiet vil altid gerne orienteres om lignende begivenheder, hvis det kan give anledning til at borgere i området bliver bekymrede.

Narkokørsel - Ny Østergade, Roskilde

Kl. 20.12 standsede politiet en personbil med to yngre mænd, som kørte ad Ny Østergade i Roskilde, for at lave en rutinemæssig kontrol. Føreren af bilen, en 24-årig mand fra Frederiksværk, var påvirket at narko, så han blev anholdt og sigtet for narkokørsel. Politiet ransagede bilen, hvor der blev fundet to plasticflasker, som indeholdt narkoen GHB, som den 24-årige blev sigtet for at besidde. Det ulovlige stof blev beslaglagt med henblik på konfiskation. Den anholdte blev taget med til en blodprøveudtagelse, hvorefter han blev løsladt.

Spirituskørsel – Cordozavej, Køge

Kl. 20.26 fik politiet anmeldelse fra en bekymret bilist, som kørte på Sydmotorvejen mod nord bag en bil, som slingrede og generelt kørte usikkert. En patrulje blev sendt til stedet, hvor bilen blev standset på Cordozavej i Køge. Bag rattet sad en 52-årig kvinde fra Næstved, som var kraftigt påvirket af alkohol. Hun blev anholdt, sigtet for spirituskørsel og taget med til en blodprøveudtagelse. Den 52-årige blev herefter løsladt og nu venter politiet på resultatet af blodprøven. Den skal vise om kvindens promille var så høj under kørslen, at der er grundlag for at beslaglægge hendes bil med henblik på konfiskation.

Narkokørsel – Valdemar Sejrsvej, Holbæk

kl. 20.27 sigtede og anholdt politiet en 17-årig ung mand, som var kørt i bil igennem drive-in ved en burgerrestaurant, selvom han var påvirket af narko. Den unge mand havde taget kørekort, men han havde ingen ledsager med gyldigt kørekort med sig i bilen, som det kræver for en chauffør under 18 år. Den 17-årige fik udtaget en blodprøve, hvorefter han blev løsladt. Når resultatet af blodprøven kommer vil det blive afgjort, om den 17-årige havde ulovlige stoffer i blodet under kørslen og hvilket konsekvenser det får for hans nyerhvervede kørekort.

Mistænkelige mænd ved stjålet bil - Darupvang, Roskilde

Kl. 00.12 fik politiet anmeldelse om at to maskerede mænd luskede rundt ved en motorcykelforhandler på Darupvang 5 i Roskilde. Mændene gik rundt på siden af bygningen og kiggede ind i forretningen, og ved siden af mændene holdt en sort Range Rover SUV, hvorpå der var tilkoblet en dobbeltakslet trailer. Et vidne beskrev de to mænd som:

A: Mand, Kropsbygning: Muskuløs, Iført: Sort ansigtsmaske. Sort jakke. Lilla Adidas bukser.

B: Mand, Kropsbygning: Muskuløs, Iført: Gråt joggingsæt

En patrulje kørte hastigt til Darupvang, men da havde mændene forladt stedet. Tilbage holdt bilen med traileren, som viste sig at være stjålet. Politiet lavede en gerningsstedsundersøgelse, men der var ikke tegn på indbrud i motorcykelforretningen. Bilen og traileren blev undersøgt, og bilejeren kontaktet. Han oplyste, at bilen var indleveret til reparation hos en mekaniker på Darupvang 23 søndag middag, og han ikke viste. at den var blevet stjålet derfra. Politiet efterforsker nu sagen for at finde frem til biltyvene. Vidner som har bemærket den sorte Range Rover, som er blevet stjålet fra Darupvang 23 i løbet af søndagen, eller de beskrevne personer i området, bedes kontakte polititiet på telefon 114.

Denne artikel er skrevet af Ninna Jalog og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Midt- og Vestsjællands Politi.
Flere artikler