Dramatisk bilulykke ved Torkilstrup Rasteplads Øst: Kørte ind i cafeteria

Profilbillede
dato

Kl. 08.49 indtraf en soloulykke ved Torkilstrup Rasteplads Øst på Holbækmotorvejen, hvor en 45-årig mand fra Kalundborg mistede kontrollen over bilen og kørte ind i cafeteriet.

Politi, brandvæsen og ambulance blev sendt til stedet, hvor den 45-årige var blevet hjulpet ud af cafeteriets personale, der havde påbegyndt førstehjælp. Bilistens tilstand blev vurderet som kritisk, så han blev hentet med lægehelikopter og fløjet til behandling for et ildebefindende. Ingen af de personer, der befandt sig i cafeteriet, blev ramt ved ulykken.

Politiet spærrede rastepladsen af, og en bilinspektør blev kaldt til stedet for at undersøge ulykkesstedet. Bilisten var kørt af motorvejen og ind på rastepladsen, hvor han først ramte et skilt, og derefter fortsatte ind i den vestlige del af cafeteriet.

I forbindelse med at den tilskadekomne blev hentet i helikopter, skete der en kollision på motorvejen som følge af nysgerrige bilister. Ingen personer kom til skade, men bilerne blev beskadiget.

Senere på dagen meddelte sygehuset, at den 45-årige var stabil, og at han var sluppet uskadt fra ulykken. Politiet indsamlede oplysninger for at klarlægge omstændighederne omkring ulykken.

Kilde: Politiets Døgnrapport