Sygevikariat 1-3 mdr, 24 timers vagter, efterfølgende fast tilkaldevikar

Profilbillede

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Pga. en langtidssygemelding søger jeg en vikar til et sygevikariat på 1-3 mdr fuldtid, og efterfølgende som fast tilkalde vikar. Der er tale om 7 døgnvagter på 4 uger, som evt. kan deles på to personer.

Har du lyst til et tæt samarbejde? Er du frisk og trives med at veksle mellem "at være på" og den berømte flue på væggen? Har du et positivt sing med humor? Har du kørekort B? Så er det måske dig jeg leder efter.

Jeg søger en engageret hjælper der kan være med til at få min hverdag til at fungere. Jeg har brug for hjælp til praktisk og personlig pleje, alt hvad der hører til en husholdning, og til når jeg tager ud. Du vil være med til alt i min hverdag, hvorfor jeg vægter vores kemi særlig højt.

Jeg er en aktiv kvinde på 45 år med masser af humor. Jeg er rygmarvsskadet - har syringomyeli - og sidder i elkørestol. Jeg har desuden Hickmann kateter, hvor jeg bl.a. får parenteral ernæring gennem (HPN). Pg.a. HPN vil der være ekstra oplæring.

Min tid bruger jeg på kørestolsdans både som udøver på konkurrenceplan og instruktør hvilket indebærer rejser i ind og udland med bil/fly. Ellers bliver tiden brugt på skydning, fysioterapi, være sammen med familie/venner og kreative ting.

Jeg bor med min 20 årige datter og inden for en overskuelig tid kommer der nok også en kat.

Kvalifikationer:

Skal kunne tåle hund og kat (min mor har hund)

Villig til at tage med på ferie/rejser

Fleksibel - Stabil - Initiativrig - Ansvarsbevidst - Ærlig - Positiv - Humor

Egen bil

Kørekort B

Du vil indgå i et fast team, hvor alle dækker Alle årets 365 dage, og dækker ind for hinanden ved sygdom og ferie. Vagterne er 24 timers vagter med mødetid 9-9. Aflønning sker efter kommunens udmåling og vagtrul er tilrettelagt ligeligt. Skriv til kontakt@stabiltliv.dk som videresender ansøgere til mig, hvor jeg så udvælger og indkalder til samtale. Der kan gå lidt tid med det.

Jobstart hurtigst muligt.

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Lejre Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Stabilt Liv ApS, Kærskiftevej, 2500 Valby

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 24-07-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Via e-mail: kontakt@stabiltliv.dk

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5842471

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet