Pædagog til Himmelev - et behandlingstilbud for børn og unge i Hvalsø

Profilbillede

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Pædagog med interesse for børn og unge med autisme søges

På Himmelev behandlingstilbud er vi et stort pædagogfællesskab, som er glade for, at arbejde sammen. I fællesskab udvikler vi vores kompetencer. Efteruddannelse, grunduddannelse, supervision, feedback og sparring er en del af vores hverdag.

Vil du være en del af det?

Lige nu søger vi pædagoger, som har lyst til, at arbejde med børn/unge indenfor autismespekteret. Måske er det dig?

Din opgave bliver, at støtte og udvikle det enkelte barn/ung til bedre, at kunne mestre det der skal til for, at have et godt liv. Du kan se lidt mere om vores behandlingstilgange via dette link; Himmelevs Behandlingstilgang

Work-Life balance er ligeså vigtig for os, som for dig.

Himmelev er en døgninstitution. Vi er rimelig fleksible ift. arbejdsplanlægning. Du kan endda selv vælge om du vil arbejde, 30, 32 eller 37 timer pr. uge. Du får også indflydelse på arbejdstidens længde.

Det siger dine kommende kollegaer og pårørende om Himmelev;

For at give dig et andet indblik, kommer her nogle citater og links til video, hvor medarbejdere fortæller om deres oplevelser med Himmelev;

”Jeg har været mange steder, men er aldrig blevet taget så godt imod, som da jeg startede på Himmelev. Der bliver i høj grad lyttet til min faglighed og der er stort fokus på, at vi skal udvikle os. Himmelev er helt klart et af de bedste steder jeg har været og er et sted jeg kan se mig selv om 10 år”. Astrid pæd. ass.

Se mere her, hvad Astrid også siger: Astrid og Sandras oplevelse af mødet med Himmelev

Jonas, pædagog siger:

” Før jeg kom på Himmelev arbejdede jeg i vuggestue. Jeg var i tvivl om, hvorvidt jeg var kvalificeret til, at arbejde på en specialiseret institution, men pga. grundig introduktion, god modtagelse, grunduddannelse og en masse sparring med kollegaer, ledelse og psykologer og supervision oplever jeg nu, at være kvalificeret og synes det er et enormt spændende, lærerigt og berigende, at være på Himmelev”. Samtidigt oplevede jeg også at jeg fint kunne bruge min erfaring fra børnehave/vuggestue”.

Vil du vide mere?

Så giv et kald til én af os:

Diann Huniche, afdelingsleder, Bolig A; 25164955

Mette Rønne, afdelingsleder, Bolig C; 40484508

Du kan også sende os en sms med dit telefonnummer, så kontakter vi dig. Oplys gerne hvornår vi bedst kan ringe til dig.

Du er selvfølgelig også velkommen til bare, at sende en ansøgning. Vi forholder os løbende til indkomne ansøgninger, med mulighed for ansættelses hurtigst muligt .

Himmelev – Et behandlingstilbud til børn og unge
Himmelev er et behandlingstilbud til børn og unge med autismespektrumsforstyrrelser. Himmelev blev grundlagt i 1926 af Sofie Madsen, som havde præcist blik for disse børns særkender. Vi har stadig fokus på det enkelte barn, og hvordan vi kan tilrette omgivelserne så barnet trives, udvikles og lærer optimalt.

Institutionen har 20 døgnpladser, seks dagpladser og intern skole med plads til 22 børn.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Lejre Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Region Sjælland, Alleen 15, 4180 Sorø

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 15-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://www.regionsjaelland.dk/job-og-uddannelse/jobside?hr=show-job/35419&linkref=17018&locale=da_DK

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5846057

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet