Lejre Kommune søger kandidater til Rummelighedsprisen 2024: Hvem laver de mest diverse og inklusive arbejdspladser?

Foto: Lejre kommune.
dato

Rummelighedsprisen 2024 i Lejre Kommune er en glimrende lejlighed til at hylde lokale virksomheder, der gør en ekstra indsats for at skabe diverse og inklusive arbejdspladser.

Rummelighedsprisen har eksisteret siden 1995 med det formål at fejre virksomheder, der går forrest i kampen for at skabe en inkluderende arbejdsplads. Virksomheder, der modtager denne pris, belønnes med en speciel skulptur skabt af en lokal kunstner. Hæderen er ikke kun symbolsk, den er et konkret udtryk for anerkendelse for bestræbelserne på at skabe bedre og mere inkluderende arbejdspladser.

I 2023 var det Gevninge-virksomheden Vestergaard Company, som løb med titlen. Fra Lejre Kommune var det Ole Blickfeldt, der præsenterede prisen på vegne af Udvalget for Job, Arbejdsmarked og Integration.

I disse dage er indstilling af kandidater til Rummelighedsprisen 2024 i fuld gang. For at komme i betragtning skal virksomheden være hjemmehørende i Lejre Kommune og opfylde et eller flere af de specifikke kriterier som er opstillet for prisen. Det er værd at bemærke, at alle som indstiller en kandidat, automatisk deltager i en lodtrækning om en række lokale gaveposer.

Har du en virksomhed i tankerne, der fortjener at modtage denne prestigefyldte anerkendelse? Så skal du sende din indstilling med begrundelse til Mia Pough Hansen senest den 11. marts 2024 kl. 12. Lad os sammen fejre de virksomheder, der gør en forskel.


https://www.lejre.dk/nyheder/nyheder/2024/februar/hvem-skal-have-rummelighedsprisen-2024/
Kilde: Lejre Kommune