Lejre Kommune sender opdateret renovationregning for 2023 og første halvdel af 2024 via e-Boks

Foto: Lejre kommune.
dato

Lejre Kommune opdaterer betaling for renovation - se opgørelsen i E-Boks

Årsopgørelsen for renovation for året 2023 er blevet udsendt, og opkrævningen for første halvår af 2024 er klar. Disse informationer blev tilgængelige d. 12. februar 2024. Borgerne i Lejre Kommune kan finde disse oplysninger i deres e-Boks eller på betalingsoversigten for marts 2024.

Årsopgørelsen inkluderer nye navne og flere gebyrer, men det skal understreges, at den samlede regning kun er steget minimalt. Dette er en del af Lejre Kommunes konstante arbejde og indsats for at holde omkostningerne for affaldshåndtering så lave som muligt, mens serviceydelserne opretholdes.

Hvis borgerne i Lejre Kommune har spørgsmål til opgørelsen, eller hvis de har brug for informationer om affald og genbrug, kan de henvende sig til Lejre Kommunes afdeling for Affald og Genbrug. Man kan kontakte afdelingen enten via e-mail på affaldoggenbrug@lejre.dk eller ringe på telefonnummeret: 4646 4435.

Lejre Kommune sætter pris på borgernes forståelse og samarbejde i forhold til disse ændringer og opfordrer alle til at bruge de tilgængelige kommunikationskanaler, hvis de har spørgsmål eller bekymringer.

https://www.lejre.dk/nyheder/nyheder/2024/februar/betaling-for-renovation-brev-er-sendt-til-borgernes-e-boks/

Kilde: Lejre kommune (Bazoom API)