Lejre Kommune åbner for nomineringer til Rummelighedsprisen 2024: Anerkendelse af virksomheder der skaber et rummeligt arbejdsmarked

Foto: Lejre kommune.
dato

Rummelighedsprisen 2024 er åben for indstillinger i Lejre Kommune. Prisen er et symbol på vores anerkendelse af lokale virksomheder, der skaber et rummeligt arbejdsmarked, der er åbent for alle.

Rummelighedsprisen blev etableret for at fejre virksomheder, der både er lokalt baseret og bidrager til at skabe et rummeligt arbejdsmarked. De udmærker sig ved at inkludere borgere, der ellers kunne risikere at falde udenfor arbejdsmarkedet. Virksomheder, der bliver tildelt Rummelighedsprisen, prises med kunstnerisk lokalt håndværk og en ærefuld titel, der vil sidde dybt i modtagerens historie.

I 2023 var det Gevninge-baserede Vestergaard Company, der stod som modtager af Rummelighedsprisen 2023. De blev hædret for deres arbejde med at inkludere medarbejdere, der stod i risiko for at falde ud af arbejdsmarkedet.

Kommunen opfordrer nu borgere og virksomheder om at nominere kandidater til Rummelighedsprisen 2024. De nominerede virksomheder skal opfylde visse kriterier. De skal være bosat i Lejre Kommune, bidrage til rummelighed på arbejdsmarkedet for borgere i Lejre, og de skal have gjort en særlig indsats for at fastholde medarbejdere på arbejdspladsen.

Man skal indsende sin indstilling til Mia Pough Hansen pr. e-mail til miph@lejre.dk. Fristen for indsendelse af nomineringer er senest den 11. marts 2024 kl. 12.

Rummelighedsprisen uddeles for at sætte fokus på de lokale virksomheder, der bidrager succesfuldt til udviklingen af arbejdspladser i Lejre Kommune. Det er en chance for os som samfund at anerkende og inspirere andre til at gøre det samme.


https://www.lejre.dk/nyheder/nyheder/2024/februar/kom-med-dit-bud-hvem-skal-have-rummelighedsprisen-2024/
Kilde: Lejre Kommune