Jurist søges til spændende og selvstændigt job i Borgmester- og direktionssekretariatet i Lejre Kommune

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Færdes du hjemmevant i offentlig- og forvaltningsret? Og vil du arbejde tæt på borgmester og direktion i tæt samarbejde med gode kollegaer?
Så er du måske den jurist, vi er på udkig efter i Lejre Kommune. Vi tilbyder spændende opgaver, gode kollegaer, stor fleksibilitet og selvstændighed i arbejdet.


Om jobbet og os

Du bliver en del af Borgmester- og direktionssekretariatet, som er et centralt bindeled mellem Kommunalbestyrelsen, direktionen og kommunens øvrige centre. Vi har allerede to dygtige og erfarne juridiske konsulenter, men mangler en tredje for at fuldende vores juridiske team.

I teamet har vi hver vores opgaver, men hjælper og sparrer med hinanden. Ind i mellem har vi også opgaver, som vi løser i fællesskab. Vi prioriterer høj faglighed og et godt samarbejde med alle, der søger vores hjælp. Vi balancerer både at være detaljeorienterede og pragmatiske i vores tilgang, og så er vi optaget af at finde gode løsninger for dem, som vi hjælper og servicerer.

Vi kan lide vores arbejde og vores opgaver, og så kan vi lide at have det sjovt sammen. Det betyder også, at tonen er let og omgangsformen uformel.
Vores opgaver er alsidige - vi betjener Kommunalbestyrelsen, borgmesteren og direktionen, og vi hjælper hele den kommunale organisation med juridiske problemstillinger. Du vil således få nogle fagcentre, som du skal understøtte – hvilke drøfter vi nærmere ud fra dine faglige interesser. Din forgænger har varetaget den juridiske rådgivning af skole- og dagtilbudsområdet samt kultur- og fritidsområdet.

Der vil løbende være behov for, at du kan rådgive om kommunalret: Styrelsesloven, kommunalfuldmagten og håndtere spørgsmål om offentlig- og forvaltningsret, herunder aktindsigt, habilitet, borgernes rettigheder mv. Men i det daglige arbejde vil understøttelsen af de faglige centre fylde mest, og det er vigtigt, at du kan arbejde selvstændigt.

Om dig
  • Det vil være en fordel, hvis du har baggrund som jurist i det offentlige, gerne med erfaring fra en eller flere kommuner.
  • Vi ser gerne, at du er velbevandret i offentlig- og forvaltningsret i bred forstand.
  • Du er en god formidler, både skriftligt og mundtligt, og kan oversætte jura til et sprog, som resten af organisationen forstår - også kollegaer uden din faglige baggrund.
  • Du er imødekommende og trives med at samarbejde med forskellige faggrupper. Du skal kunne tage initiativ og bevæge dig rundt i organisationen i de forskellige lag. Og så er du nysgerrig og løsningsorienteret i mødet med andre, også når du møder opgaver, som du ikke har løst før.
  • Du trives med at tage ansvar og arbejde selvstændigt med dine opgaver.
  • Du har erfaring med - eller interesse for - at undervise sagsbehandlere, ledere mv. i fagcentre og rådgive dem om afgørelser, aktindsigter mv.
Løn og ansættelse

Stillingen er en fuldtidsstilling med flekstidsordning og mulighed for hjemmearbejde.

Ansættelsen sker efter gældende overenskomst og med aflønning efter kvalifikationer i henhold til principperne i Ny Løn. Du indplaceres som udgangspunkt som specialkonsulent.

Vi forventer at udvælge kandidater til samtale den 13. juni 2024, og forventer at afholde samtaler i løbet af uge 25.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til sekretariatschef Rikke Hesselø på tlf. 2022 1752 eller til juridisk chefkonsulent Usma Qureshi på tlf. 2148 2254.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Lejre Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Lejre Kommune, Møllebjergvej, 4330 Hvalsø

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 11-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6054410

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet