Gæk gæk gæk pædagoger bliv ikke væk

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Er du pædagogen der søger nye udfordringer, eller er du nyuddannet, så se her. Påsken kommer snart og vores ønske er at modtage en ansøgning fra dig, og sammen kan vi se på påskeliljerne og se blomstrene springe ud.

Vi søger en pædagog til vores storebørnsgruppe i børnehaven og en pædagog til en af vores vuggestuegrupper. Vi er sikre på, at vi kan lære en masse af dig, og i Skjoldungerne er vi også mange med en masse faglig viden og en lyst til at få netop dig som kollega.

Om jobbet

Børnehuset Skjoldungerne søger lige netop dig, der har lyst til at arbejde i en daginstitution med mange kollegaer, hvor vi aldrig er alene om at løfte opgaven.

Vi søger en pædagog til vuggestuen, hvor du kan være med til at udvikle vores læringsmiljøer og sætte fokus på barnets føste 1000 dage. Du er nærværende i din tilgang og ser barnets udviklingsmuligheder. Du er at finde nede på gulvet sammen med børnene, og du er kollegaen, der møder ind med et smil og gerne går en ekstra mil, for at vi når i mål med kerneopgaven.

Vi søger også en pædagog til vores storebørnsgruppe for de 5- 6 årige. Det sidste år i børnehaven, arbejder vi målrettet med brobygning til vores lokale skole. Vi arbejder både i små fælelsskaber og store fælleskaber, og arbejder udfra at alle børn gør det bedste de kan.

I Skjoldungerne er vi ved at uddanne 3 kollegaer til Marte Meo terapeuter, desuden kommer alle fastansatte på et 6 dages grundkursus i Marte Meo indenfor det første år. At arbejde med Marte Meo, gør at vi som pædagogisk persoanle arbejder med vores relation og samspil med det enkelte barn og børnegruppe. Vores børnesyn er, at alle børn gør, det bedste de kan - og vi som persoanle skal være villige til at se på vores egen praksis og tilgang for at tilbyde de bedste rammer for børnene.

Om dig

Vi søger uddannede pædagger som brænder for daginstitutionsområdet, som ser det værdifulde i de små øjeblikke. Pædagoger som hylder nærvær og omsorg, og som gerne vil indgå i et tæt samarbejde med kollegaerne. Om du er nyuddannet, eller har mange års erfaring- er ikke vigtigt for os, det der betyder noget, er din lyst til det falglige fællesskab, lysten til at bidrage med et godt og positivt miljø for både store og små.

  • Vi forventer, at du sammen med os kan reflekterer over egne praksis og tage og begrunde pædagogiske tiltag.
  • Vi søger kollegaer, der har glimt i øjet, smil på læben - og formår at skabe læringsmiljøer fyldt med læring og udvikling for børnene.
  • Vi forventer af vores nye kolleager, at de er mødestabile, og vil være med til at gøre Skjoldungerne til et skønt sted for børn og voksne.

Hvis du har særlige kompetanceområder eller noget du brænder særligt for, vil vi meget gerne understøtte dig i det og lære af dig.

Om os

Børnehuset Skjoldungerne er en stor institution, indrettet i 2 afdelinger. Denne opdeling gør, at både børn, voksne og forældre møder kendte voksne hver dag. Vores indretning i hele huset gør, at der er plads til at arbejde i mindre grupper, og fordele sig vores forskellige rum. Vi har både fordelene ved at være en mindre enhed og et stort børnehus. Dette gør, at vi aldrig er alene om en opgave. Dette gør, at du i hverdagen kan få mange inputs til faglige tiltag. I hverdagen forholder vi os til vores egen afdeling /team, her har vi mulighed for at arbejde i mindre grupper og med tætte kollegaer.

Vi er beliggende i Lejre by, med togforbindelse til Holbæk og Roskilde. Vi er omgivet af skøn natur, og bruger gerne nærområdet til ture enten på gåben, på cykel eller i klapvogn (for de mindste). Vores legeplads og nærmiljø giver os mange muligheder for fordybelse og motorisk udfoldelse. Så endnu en bonus ved at arbejde i Skjoldungerne, her får du røde kinder og vind i håret- udover en masse skønne børn og voksne.

Vi arbejder ud fra de styrkede læreplaner, og håber at du vil være med til at udvikle vores praksis endnu mere, og lære os nye tilgange og perspektiver.

Vi har faste personale- og stuemøder, desuden har vi intern supervision en gang om måneden, hvor vi anvender lejre Kommunes samarbejdsmodel (L-SAM). Når vi anvender vores fællesfaglige værkstøjskasse og vores viden omkring Marte Meo, oplever vi et øget fokus på børn i udsatte positioner og derved et øget fokus på en fælles indsats.

Løn og ansættelse

Vi ser gerne, at du kan starte 1.maj 2024, kan du starte før, er du meget velkommen. Du vil blive ansat efter gældende overenskomst og aflønnes efter kvalifikationer. Vi vil her gøre opmærksom på, at vi i Lejre har et særligt tillæg, kaldet Lejre tillæg.

Stillingen er på 37 timer, hvis du ønsker færrere timer, finder vi også en løsning.

Ansøgningsfrist er søndag den 17.marts klokken 18.00.

Vi indkalder løbende til samtaler.

Du er meget velkommen til at ringe og høre mere om stillingerne, og du må meget gerne også ringe og aftale en rundvisning. Du kan ringe og lave en aftale med daginstitutionsleder Lotte Brandt på 20 47 60 39 eller souschef Pernille From på 24 77 14 31.

Herefter indsættes automatisk oplysninger om ansøgningsfrist, arbejdssted og kontaktoplysninger på person, som man kan kontakte om spørgsmål til jobbet.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Lejre Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Lejre Kommune, Møllebjergvej, 4330 Hvalsø

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 17-03-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6006173

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet