Direktør til Madkulturen

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vi søger en direktør, der kan forløse Madkulturens mission: At styrke madkulturen i Danmark og derved bidrage til at løse vigtige samfundsudfordringer.

Opgaven
En stærk madkultur i Danmark er nøglen til at løse en række samfundsudfordringer. Vi skal omstille os til at spise langt mere klimavenligt. Vi skal fremme sundhed og imødegå stigende udfordringer med livsstilssygdomme. Vi skal modvirke social ulighed og bruge maden som løftestang til at fremme fællesskaber.
Den maddannelse, der kommer af at lave mad og have et forhold til maden, har en positiv indvirkning på almendannelse, sundhed, modet til at prøve nyt og evnen til at indgå i fællesskaber og agere som kritiske forbrugere. I den forstand er madkultur vigtig for det danske samfund og dermed har en styrket madkultur en stor værdi i sig selv.

Derfor har Madkulturen brug for en direktør, der kan tænke på tværs af arenaer. Madkulturens direktør skal evne at skabe forandring ved at kombinere viden og holdning med konkrete forandringsindsatser i krydsfeltet mellem private fødevarevirksomheder, fonde, civilsamfund og offentlige aktører.

Ansvarsområdet omfatter
• Udvikle viden: Vedligeholde og udbygge Madkulturens position som den aktør, der ved mest om danskernes madvaner gennem analyser, kvantitative og kvalitative vidensprojekter og projektevalueringer
• Sætte dagsorden: Påvirke den offentlige samtale om mad og måltider i Danmark på baggrund af viden og indsigter fra Madkulturens analysearbejde. Samle netværk omkring aktuelle dagsordener bl.a. gennem Madkulturens tænketank, Madtanken. Skabe og indgå i debatter i fagmedier, professionelle sammenhænge og bredt i mediebilledet om mad, måltider og madkultur.
• Skabe forandring gennem partnerskabsprojekter: Projektudvikling, hvor et skarpt blik for aktuelle dagsordener, muligheder og aktører skaber grundlaget for strategisk udvikling af indsatser, der går på tværs af sektorer og skaber forandring af madkulturen i Danmark gennem viden, holdning og handling.
• Fundraising og forretningsudvikling: Arbejde professionelt med at skaffe finansiering til Madkulturens arbejde og projekter gennem dialog med fonde, kommercielle aktører og offentlige instanser.

Direktøren refererer til bestyrelsen.

Personen
Den rigtige kandidat har ledelseserfaring og begejstring for fødevarer, mad og måltider. Direktøren kendetegnes ved at have stærk forretningsforståelse og personlig autoritet samt at være dynamisk og visionær. Endvidere formår direktøren at navigere i en politisk kontekst, har stor erfaring med fundraising og kan skabe netværk og relationer. I alle sammenhænge er direktøren en dygtig formidler, som er i stand til at facilitere et stærkt og innovativt samspil mellem Madkulturens mange forskellige interessenter.

Direktøren skal have en stærk forretningsmæssig, kommunikationsmæssig eller fødevarerelateret baggrund.

Ansættelsesvilkår
Stillingen ønskes besat på åremål og på overenskomstvilkår. Hvis du er tjenestemand i forvejen, kan ansættelse som tjenestemand efter en konkret og individuel vurdering finde sted. Stillingen er klassificeret i lønramme 38. Løn- og ansættelsesvilkår, herunder åremålsvilkår og personlige tillæg, aftales efter forhandling med den relevante forhandlingsberettigede organisation.

Ud over grundlønnen kommer individuelt tillæg, åremålstillæg, pensionsordning og engangsvederlag efter indsats og resultater. Pensionsvilkår følger overenskomsten.

Ansættelsesområdet er Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri med tilhørende institutioner. Sker ansættelse som tjenestemand, er ansættelsesområdet Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri.

Arbejdsstedet er Roskilde.

Tiltrædelsestidspunktet vil være 1. april 2024.

Ansøgning
Stillingen søges via link i denne annonce. Test kan indgå i ansættelsesprocessen.

Ansøgningsfristen er 28. juli kl. 23.59.

Stillingsopslaget kan endvidere ses på Madkulturen hjemmeside https://www.madkulturen.dk/om-os/ledige-stillinger/

Yderligere oplysninger
Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til Madkulturens bestyrelsesformand Fie Hansen-Hoeck, telefon: 28 30 32 34.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Lejre Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Madkulturen, Maglegårdsvej 12, 4000 Roskilde

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 28-07-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=5001&ProjectId=170818&DepartmentId=7670&MediaId=338&SkipAdvertisement=true

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5878999

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet