Barselsvikariat som ressourcepædagog på inkluderende skole - bliv en del af vores engagerede team!

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Drømmer du om et job på en fantastisk skole med et godt teamsamarbejde, anerkendende tilgang og højt humør?


Allerslev Skole søger en kompetent ressourcepædagog til et barselsvikariat pr. 1. august 2024.


Er du uddannet pædagog og har du specialpædagogiske kompetencer? Har du erfaring i arbejdet med børn med særlige behov? Kunne du tænke dig et arbejdsliv, hvor du aldrig er alene, men en hverdag hvor du løser opgaver og udfordringer i tæt samarbejde med dine gode lærer- og pædagogkolleger? Vil du også gerne have et job, hvor din personlige indsats kan være den helt afgørende forskel på, hvordan et barn oplever skoledagen?


Kan du svare ja til ovenstående - er det dig vi leder efter!

Om jobbet
Som ressourcepædagog hos os, skal du primært arbejde med børn på mellemtrinnet. Der skal arbejdes med én-til-én relationen i større eller mindre fællesskaber, og målet er at skabe de bedst mulige betingelser for, at den enkelte elev kan indgå i læringsfællesskabet i klassen og trives i almenmiljøet.


Du vil indgå i et tværprofessionelt samarbejde med skolens pædagogiske personale, ledelse, PPR og forældre. Du bliver en del af skolens kompetencecenter med vejledere, LKT-personale og ledelse, hvor du skal være med til at udvikle og iværksætte inkluderende indsatser. Dine opgaver bliver mangfoldige og du skal kunne arbejde selvstændigt.

Om dig
Vi forventer, at du er klar til at omsætte dine kompetencer og viden til praksis og at du i mødet med børnene har en anerkendende tilgang. Du skal kunne samarbejde og engagere dig i teamsamarbejdet, for arbejdet med at skabe deltagelsesmuligheder er en fælles opgave. Du skal turde tage ansvar, være tydelig og kunne bevare overblikket, og i en travl og omskiftelig hverdag, er det vigtigt, at du kan bidrage med humor, varme og fagligt engagement.

Om os
Allerslev Skole ligger i Lejre by, tæt på stationen med togforbindelse til Holbæk, Kalundborg og Roskilde. Vi er en tresporet skole med ca. 670 elever i 0.-9. klasse, 50 lærere og 25 pædagoger i SFO.


Vi vægter både faglighed og kreativitet – de er hinandens forudsætninger. Skolens værdigrundlag er, Fællesskab – Livsglæde – Nysgerrighed – Faglighed. For os betyder det, at både medarbejdere og elever skal trives og udfordres optimalt i et udviklende og inkluderende læringsfællesskab.


Du bliver en del af en arbejdsplads med hjælpsomme og fagligt dygtige kolleger med fokus på inkluderende læringsmiljøer, en god og rar omgangstone og en ledelse, som interesserer sig for dig, din arbejdsglæde og din faglige udvikling.


Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte skoleleder Annette Bønlykke på tlf. 29298246 eller afdelingsleder/leder af kompetencecenter, Karin Mielke på tlf. 20261318.


Du er derudover meget velkomment til at kigge forbi til en rundvisning og en uddybende snak. Du kan også læse mere på https://allerslev-skole.aula.dk/

Ansøgningsfrist d. 26. juni 2024 kl. 12.00 og vi afholder samtaler torsdag d. 27. juni fra kl. 15.00.


Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst


Vi glæder os meget til at høre fra dig.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Lejre Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Lejre Kommune, Møllebjergvej, 4330 Hvalsø

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 26-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6067769

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet